Compleet assortiment
Hoogstpersoonlijke service
Binnen 24 uur een offerte

Préfab

Vadeko. Prefab met een pré. Sinds kort heeft Vadeko een Wirth glaszuiger in gebruik voor kozijnmontage.

Wirth GL-M600 glaszuiger

Vadeko. Prefab met een pré. Vadeko is dé duurzame en efficiënte specialist in prefab houtskeletbouwconstructies met een meerwaarde. Vadeko levert HSB-elementen waardoor het werk op de bouwplaats sneller en makkelijker verloopt. Prefab-constructies die niet alleen financieel voordeliger zijn ten opzichte van traditionele bouw, maar ook een gunstigere positie op de CO2-ladder opleveren.

Sinds kort heeft Vadeko een Wirth glaszuiger in gebruik voor kozijnmontage. Men zocht een hijsvoorziening voor het inbouwen van beglaasde kozijnen in HSB elementen. Na een inventarisatie bleek de Wirth GL-M600 glaszuiger de meest geschikte glaszuiger. In basis is de Wirth GL-M600 glaszuiger geschikt voor vlak glas, met een uitbreiding is de glaszuiger echter ook geschikt voor beglaasde kozijnen.

Onderstaande fotogalerij geeft een impressie van het werk met de desbetreffende glaszuiger. De Wirth GL-M600 glaszuiger is uitgerust met 100 mm in diepte verstelbare zuignappen. De configuratie met vier zuignappen is bedoeld voor een kozijn verdeeld in twee vakken met vast glas (horizontaal of verticaal). De configuratie met zes zuignappen is bedoel voor een kozijn verdeeld in drie vakken met vast glas (horizontaal of verticaal). De configuratie met acht zuignappen is bedoeld voor een kozijn verdeeld in vier vakken met vast glas (horizontaal of verticaal) of voor een kozijn met twee vakken waarbij het te hijsen gewicht vraagt om meer zuignappen. De vakverdeling bepaalt uiteindelijk de configuratie van de zuiger.

Wanneer u een vraag heeft over de Wirth GL-M600 glaszuiger, of een offerte wilt, kunt u contact opnemen met onze adviseurs door te bellen naar 088-4000700 of door een e-mail te sturen naar sales@hocap.nl.